Apartmaji
VILA MIRAKUL


SPLOŠNA INFORMACIJA:
Vila Mirakul
je v notranjosti popolnoma obnovljena staro meščanska hiša v strogem mirnem mestnem jedru z ohranjeno arhitekturo, debelimi kamnitimi zidovi in lastnim ograjenim vrtom. Zgrajena je bila leta 1854 za župana in poveljnika ladijskih flot ter ima dva stara odprta kamina.

V vili so 3 veliki in 2 majhna apartmaja ter soba. Vsi apartmaji imajo prekrasen pogled na rivo, mesto, marino in lošinjski zaliv. Konoba v pritličju služi kot večnamenski družabni prostor za goste vile z digitalno SAT TV, wi-fi dostopom do interneta, mizami in odprtim kaminom.

Ograjeni vrt ponuja gostom zasebnost in prijetno druženje. V vrtu so mize, zunanji tuš in žar, kjer lahko gostje sami pečejo. Na zelenici z gugalnicami in trampolinom se otroci lahko sproščeno igrajo. Limonovec ob cvetenju oddaja prijeten vonj in obrodi debele nagubane domače limone.

KAPITANOV APARTMA s teraso in pogledom na morje, I. nadstropje (48 m2): kuhinja z ohranjenim kuriščem, dnevni prostor, spalnica, kopalnica (tuš, wc), wi-fi, sat TV, klima

Kapaciteta: do 5 oseb

APARTMA s pogledom na morje, II. nadstropje (38 m2):

dnevni prostor, kuhinja, spalnica, kopalnica (tuš, wc), wi-fi, sat TV, klima

Kapaciteta: do 5 oseb

APARTMA s pogledom na morje, III. nadstropje (38 m2):

dnevni prostor, kuhinja, spalnica, kopalnica (tuš, wc), wi-fi, sat TV, klima

Kapaciteta: do 5 oseb

APARTMA STUDIO s pogledom na morje, II. nadstropje (26 m2):

dnevni prostor, kuhinja, kopalnica (tuš, wc), wi-fi, sat TV, klima

Kapaciteta: 2 osebi + možnost dodatnega ležišča

APARTMA STUDIO s pogledom na morje, III. nadstropje (26 m2):

dnevni prostor, kuhinja, kopalnica (tuš, wc), wi-fi, sat TV, klima

Kapaciteta: 2 osebi + možnost dodatnega ležišča

DODATNA PONUDBA: Vsi apartmaji so v celoti opremljeni s posteljnino, brisačami in posodo. Brezplačen wi-fi, večnamenski prostor, ograjen vrt, otroške gugalnice, trampolin, žar, zunanji tuš, limonovec. Male domače živali so dovoljene (doplačilo).

PLAŽA: Zagazinjine (700 m) in Sv. Martin (800 m) - urejena betonirana, skalnata

Sunčana uvala in Čikat (3 km) - peščena

MESTO: glavni trg (80 m), trgovine, tržnica, ribarnica, pošta, kavarne, bifeji, restavracije, picerije, zdravstveni dom, bolnica, zabava- diskoteke, pubi.

DODATNO: morska luka (300 m), avtobusni terminal (500 m) in letališče (7 km)

ŠPORT: Športno zabaviščni center Sunčana uvala in Čikat, teniška igrišča Sunčana uvala in Čikat, potapljanje, izposoja čolnov, supov, surfov, jadrnic, avtov, motorjev, koles in ogromno sprehajalnih poti ob morju.

KAKO Z AVTOM DO NAS: Po 3 km, ko ste prečkali most, na prvem semaforiziranem križišču zavijete desno na BRIČINE. Po 50 metrih parkirate in se peš po slepi ulici Josipa Kašmana spustite po stopnicah proti mestu. Vila Mirakul je oddaljena 90 metrov (Donja Bričina 53).

Vila Mirakul je skriti čudež. Ko ga odkrijete, se čas ustavi in počutili se boste kot doma.

CENIK IN OPIS APARTMAJEV